Wie ik ben

Mijn naam is Marleen Booms en ik ben eigenaar van de praktijk voor coaching en psychodynamische therapie Je bewustZIJN.

Ik heb ruim 25 jaar gewerkt in het basis- en speciaal basisonderwijs. Na het ervaren van een burn-out ben ik mij gaan omscholen. Mijn persoonlijke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik me nu inzet om anderen anders om te leren gaan met zichzelf en de problemen die ervaren worden zodat zij -net als ik- de kracht weer kunnen voelen om het leven te leiden op een manier die goed bij hen past.

Ik gebruik mijn inlevingsvermogen, kennis en kunde en luister goed naar je, zodat ik je kan begeleiden in het loslaten van dat wat je niet meer nodig hebt, het beter begrijpen van jouzelf en het behalen van jouw doelen. Ik vind het belangrijk om met jou samen te werken aan het (her)vinden van je eigen wijsheid en kracht. Mijn manier van werken kan variëren tussen zacht sturend en duidelijk spiegelend, maar is altijd respectvol.

Benieuwd naar mijn opleidingen?

Na eerst een coach-opleiding volbracht te hebben, heb ik de vierjarige opleiding tot psychodynamisch therapeut afgerond en het diploma ‘Master Practitioner’ behaald, evenals het diploma EMDR Master Practitioner volwassenen. Ik volg hiernaast jaarlijks bij- en nascholingscursussen.

Wil je graag nog meer weten? Neem dan vooral contact op via het contactformulier.