De praktijk

de Praktijk

Het is mijn doel laagdrempelige coaching te bieden voor mensen in de regio Utrecht (IJsselstein, Nieuwegein, Lopik en omstreken). Mijn praktijk is aan huis en gelegen aan de rand van Zenderpark in IJsselstein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook zijn er diverse mogelijkheden om met het openbaar vervoer de praktijk te bereiken. Een bushalte ligt op 5 minuten loopafstand.

lidmaatschappen en privacy

Mijn praktijk JebewustZIJN is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering Alternatieve Geneeswijze (VBAG). Het lidmaatschap is een waarborg voor de kwaliteit van de therapeut en de praktijkvoering. Indien noodzakelijk kun je als cliĆ«nt gebruik maken van de klachtenregeling van deze beroepsvereniging.

Praktijk JebewustZIJN staat ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en is aangesloten bij het Tuchtrecht Complementaire Zorg(TZC) en geschillen-commissie Quasir.   

Lidmaatschapnummer VBAG: 21702009

Licentienummer RBCZ: 170721R

Wanneer je wil starten wordt na de intake gevraagd om een behandelingsovereenkomst te tekenen. Deze overeenkomst kun je hier alvast inzien. Je kunt de privacyverklaring inzien door hier te klikken.