lotus3

lotus2

lotus1

  • Een kennismakingsgesprek van 20 minuten is gratis.

Ik vind het belangrijk dat we allebei de klik voelen die nodig is om in wederzijds vertrouwen te werken aan jouw ontwikkeling.

  • Tijdens een intakegesprek bespreken we waar jij aan wilt werken en wat je doel is. Ik maak een inschatting van het aantal sessies dat nodig zou kunnen zijn om dit doel te behalen. Een intakegesprek kost 60 euro.
  • Iedere volgende sessie duurt gemiddeld vijf kwartier en kost 80 euro. Volg je bij mij een therapietraject dan hoef je geen BTW te betalen; therapie is namelijk vrijgesteld van BTW. Voor het volgen van een coachtraject wordt naast het bedrag per sessie wel 21% BTW in rekening gebracht.
  • Een sessie met cliënten tot 18 jaar duurt gemiddeld een uur en kost 65 euro.

Betaling kan contant, waarbij de factuur dezelfde dag wordt nagezonden of binnen 14 dagen via bank/ giro na ontvangst van de factuur.

Kosteloos annuleren van afspraken kan tot 24 uur van tevoren. Daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Vergoedingen

De therapie kan gedeeltelijk vergoed worden, mits dit in het aanvullende verzekeringspakket van de cliënt is opgenomen. Het checken van de polisvoorwaarden kan duidelijkheid bieden wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van complementaire zorg. Kijk voor meer informatie over vergoedingen in de zorgwijzer, of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Voor bedrijven of organisaties werkt Je bewustZIJN op offertebasis.

 

KvK-nummer: 67330983                                      

Zorgverleningsnummer AGB 90104126                  

Praktijkcode AGB 90063461

IBAN: NL27KNAB0257584277 t.n.v. praktijk Je bewustzijn

 

 

 


© JeBewustZijn 2020 | Template designed by OHSN